Medik8 Micellar Mousse 150ml

32.00

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Availability: 2 In stock

    ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ

    ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

    Description

    Ένα εξαιρετικά κρεμώδες, ανάλαφρο mousse
    Με ήπια καθαριστικά μικύλλια που αφαιρεί το make-up και αποτοξινώνει το δέρμα. Ο καθαρισμός των μικκυλίων που εγχέεται με θρεπτικό ελαιόλαδο αναζωογονεί απαλά το δέρμα, ενώ η τεχνολογία κατά της ρύπανσης καθαρίζει την επιδερμίδα βοηθώντας στην καταπολέμηση των περιβαλλοντικών ζημιών.
    Ο καλύτερος συνδιασμός, η δύναμη του micellar water και μιας πολυτελούς, κρεμώδους μους. Καθαρίζει εύκολα το δέρμα και το μακιγιάζ ενώ είναι εξαιρετικά απαλό. Κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα.
    • Θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα
    • Προσφέρει βαθύ καθαρισμό
    • Απομακρύνει τα σωματίδια ρύπανσης
    • Αποτοξινώνει το δέρμα

    ΧΡΗΣΗ

    • Κάνετε απαλό μασάζ σε υγρό δέρμα. Προσθέστε χλιαρό νερό και ξεπλύνετε προσεκτικά.
    • Ακολουθήστε με ορούς και ενυδατική κρέμα.
    •  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση του make-up στα μάτια

    Συστατικά

    ·Ενεργά μικκύλια: Συνδυάζει διάφορα συστατικά που περιβάλλουν έλαια, με στόχο να αποκτήσουν το βέλτιστο μέγεθος και να δημιουργήσουν υψηλή αποτελεσματικότητα αφαίρεσης make-up

    ·Ελαιο Ελιάς: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, το ελαιόλαδο περιέχει υψηλά επίπεδα λιπαρών οξέων. Είναι σε θέση να διαλύσει εύκολα φυσικά έλαια δέρματος για να τα απομακρύνει εύκολα.

    ·Εκχύλισμα Moringa: Με διπλή δράση, είναι πλούσιο σε ελαϊκό οξύ, ένα απαραίτητο λιπαρό οξύ γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Επίσης, σχηματίζει μια αντι-ρυπαντική μεμβράνη στο δέρμα για να την προστατεύει από τους ρύπους του περιβάλλοντος.

    ·Φυσική γλυκερίνη: Ένα υγραντικό που προσελκύει νερό από τον αέρα εξασφαλίζοντας ότι το δέρμα παραμένει απαλό και ενυδατωμένο, μειώνοντας τη τραχύτητα της επιφάνειας και διατηρώντας την υγρασία και σφριγηλότητα του δέρματος.

    ΠΩΣ ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ CSA;

    Ιδανικό για χρήση το πρωί σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C και τη βιταμίνη Α το βράδυ για να ταιριάζει στη φιλοσοφία Medik8 CSA – βιταμίνη C και αντηλιακό την ημέρα, βιταμίνη Α το βράδυ.

    Related Products

    Recently Viewed
    Sorry, there are no products.