Πολιτική Ακυρώσεων θεραπειών και οδηγίες

Πολιτική ακυρώσεων θεραπειών και οδηγίες

Οδηγίες ραντεβού

Για την καλύτερη διεξαγωγή των ραντεβού παρακαλούμε να προσέρχεστε στο ραντεβού σας 15 λεπτά νωρίτερα ώστε να ληφθεί το ιστορικό σας και να προετοιμαστείτε για την θεραπεία σας.

Ενημερώστε τις αισθητικούς μας για τυχόν αλλεργίες, ευαισθησίες ή εκδορές στο δέρμα σας πριν ξεκινήσει η θεραπεία σας. 

Στις θεραπείες μας κρίνεται απαραίτητη η λήψη ιστορικού και εφόσον επιτρέπεται η λήψη φωτογραφιών πριν την πραγματοποίηση των θεραπειών.

Πληρωμές

Το Afrodite s beaute  δέχεται πληρωμές για προϊόντα και υπηρεσίες με τη μορφή μετρητών, μέσω τραπεζικού εμβάσματος, υπηρεσιών epos και iris payments. Το ινστιτούτο  απαιτεί οι πληρωμές να γίνονται πλήρως μετά τη θεραπεία σας πριν φύγετε από τον χώρο.

Δωροκάρτες

Οι δωροκάρτες έχουν ισχύ 6 μήνες από την ημερομηνία αγοράς και αφορούν αποκλειστικά θεραπείες και όχι αγορά προϊόντων 

Προσωπικά αντικείμενα

Δεν θα αναλάβουμε καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια οποιονδήποτε προσωπικών αντικειμένων που έχουν μείνει στις εγκαταστάσεις. Σας προτείνουμε να κρατάτε όλα τα αντικείμενα μαζί κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας

Πολιτική ακυρώσεων-καθυστερήσεις

Σε περίπτωση ακύρωσης της θεραπείας σας, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε τουλάχιστον 4 ώρες νωρίτερα από το ραντεβού σας, ενώ στα πακέτα θεραπειών 24 ώρες νωρίτερα. Χωρίς έγκαιρη προειδοποίηση θα επιβαρυνθείτε με το 100% της τιμής του ραντεβού σας. Σε περίπτωση καθυστέρησης στο ραντεβού σας, ενδέχεται να μειωθεί ο χρόνος που θα έχετε στη διάθεση σας για τη συνεδρία.

Οι πελάτες που δεν εμφανίζονται στο ραντεβού τους χωρίς ενημέρωση, το ινστιτούτο διατηρεί το δικαίωμα να μην εξυπηρετήσει οποιοδήποτε τυχόν μελλοντικό ραντεβού των ενλόγω πελατών. 

Γενικοί κανόνες

Σε όλους τους χώρους του ινστιτούτου απαγορεύεται το κάπνισμά και προτείνεται η αθόρυβη χρήση κινητών

 

 

 

Είμαστε δίπλα σου στο ταξίδι της επιδερμίδας σου προσφέροντας σου απολαυστικές στιγμές αυτοφροντίδας

Με εκτίμηση 

Afrodite΄s beaute beauy team 

Recently Viewed
Sorry, there are no products.