ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Καλώς ήρθατε στο Afroditeʻs Beaute!
Με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της αισθητικής το Afrodite's Beaute είναι αφοσιωμένο στο να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας. Από την ίδρυσή μας, έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε εξειδικευμένες και καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας.

Η Ιστορία μας

Το Afrodite’s Beaute  ιδρύθηκε το 2012 από την Αφροδίτη Κομιχείλη Αισθητικό κοσμετολόγο του τότε ΤΕΙ Αθήνας  με το όραμα να δημιουργηθεί ένας χώρος όπου η ομορφιά, η υγεία και η ευεξία μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά. Μέσα στα χρόνια, το ινστιτούτο μας έχει εξελιχθεί και επεκταθεί, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη της κοινότητάς

Οι Αξίες μας

Οι αξίες μας αποτελούν τον πυρήνα κάθε δραστηριότητας μας. Πιστεύουμε στην αριστεία, την καινοτομία, την ακεραιότητα και την εξατομικευμένη φροντίδα. Οι πελάτες μας είναι η προτεραιότητά μας και δεσμευόμαστε να τους παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία και αποτελέσματα.

Η Ομάδα μας

Η επιτυχία μας οφείλεται στην αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα μας. Κάθε μέλος της ομάδας μας είναι εξειδικευμένο και παθιασμένο με τη δουλειά του, προσφέροντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές του για την φροντίδα και την υποστήριξη των πελατών μας.

Recently Viewed
Sorry, there are no products.