Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Γενικές πληροφορίες

H παράδοση πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα.

Τις παραγγελίες σας μπορείτε να τις κάνετε ως εξής:

  1. Mέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.afroditesbeaute.gr. Περιηγηθείτε και επιλέξτε το προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Τοποθετήστε τα στο καλάθι αγορών σας, επιβεβαιώστε το σύνολο τους και πατήστε ολοκλήρωση αγοράς.
  2. Mέσω τηλεφωνικής παραγγελίας καλέστε μας στο 00302105789681, η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τις 10:00 – 16:00 από την Τρίτη έως την Παρασκευή.
  3. Mέσω email στο info@afroditesbeaute.gr όπου θα λάβετε email επιβεβαίωσης. Θα πρέπει να μας αναγράφετε όλα τα στοιχεία σας καθώς και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας το οποίο είναι υποχρεωτικό

    Τρόποι Αποστολής Courier
    ςΟι παραδόσεις πραγματοποιούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών EASY MAIL. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα ειδοποιηθείτε με e-mail στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Χρόνοι Παράδοσης (υπολογίζοντας ως ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία αποστολής και όχι παραγγελίας και λαμβάνοντας υπόψη μόνο τις εργάσιμες ημέρες) .

  • Χερσαίοι προορισμοί 1-3 εργάσιμες ημέρες
  • Νησιωτικοί προορισμοί 2-5 ημέρες
  • Δυσπρόσιτες περιοχές 2-7 ημέρες.

Οι χρεώσεις αποστολής είναι: 3,50€ για όλη την Ελλάδα – 3,90€ με αντικαταβολή. Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες λιανικής πώλησης άνω των 40,00€

Παραλαβή από το κατάστημα – Γραφεία φυσικής Έδρας

Ο πελάτης μπορεί να επισκεφτεί τα Γραφεία της φυσικής έδρας, στην οδό Θηβων 195, Περιστέρι, 12134 και να αποφύγει τυχόν έξοδα μεταφοράς που επιβαρύνουν την παραγγελία.

Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται στο Site είναι ενδεικτικές και μπορούν ενδεχομένως να τροποποιηθούν. Η Afrodite’s Beaute δε θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματός σας εκ μέρους του μεταφορέα.

*Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, μια έρευνα πραγματοποιείται προς τον μεταφορέα και διαρκεί ως και 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα.Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να επισημάνετε, σε αντίθετη περίπτωση, μέσω τηλεφώνου 00302105789681 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος info@afroditesbeaute.gr αυτές τις παρατηρήσεις αυθημερόν ή το αργότερο μια εργάσιμη ημέρα μετά από την παραλαβή της παραγγελία σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή και απαλλάσσει την ***Afrodite’s Beaute από κάθε ευθύνη προς τον Πελάτη.

Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωσης παραγγελίας μπορεί να γίνει δεκτή εφόσον η παραγγελία δεν έχει φύγει από την αποθήκη μας και όχι από την εταιρία ταχυμεταφορών, κάτι που γίνεται αυθημερόν το μεσημέρι για παραγγελίες έως τις 14:00 και την επόμενη για παραγγελίες που δίδονται μετά τις 14.00 της ίδιας μέρας. Σε αντίθετη περίπτωση αν έχει ξεκινήσει και εξακολουθείτε να μην θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά της έξοδα. Αν έχετε προχωρήσει σε πληρωμή της παραγγελίας μέσω λογαριασμού ή κάρτας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας επιστρέψουμε το ποσό σε έναν δικό σας λογαριασμό αφού αφαιρεθούν τα τραπεζικά έξοδα και τα τυχόν έξοδα μεταφοράς (το ποσό επιστρέφεται εντός 20 ημερών).

Επιστροφές

Δεδομένης της φύσης των προϊόντων μας, οι επιστροφές είναι δυνατές μόνο για ελαττωματικά είδη. Ο αγοραστής έχει μια περίοδο 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης για να επιστρέψει τα προϊόντα με επιστροφή χρημάτων, χωρίς επιβάρυνση. Οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται με συστημένο ταχυδρομείο από τον χώρο σας προς: Afrodite’s Beaute, Διεύθυνση: Θηβων 195, Περιστέρι, 12134, Ελλάδα με χρέωση παραλήπτη. Όλα τα είδη πρέπει να επιστρέφονται ανέπαφα, στην αρχική τους κατάσταση και από την περιοχή  στην οποία παραδόθηκε η παραγγελία. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται εντός 1 εβδομάδας το πολύ από την παραλαβή της επιστροφής. Μετά από την υποβολή της επιστροφής χρημάτων, ο εκδότης της πιστωτικής κάρτας σας θα επεξεργαστεί την επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό σας. Ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να διαφέρει σημαντικά μεταξύ των εκδοτών καρτών και δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να το αλλάξουμε. Οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση: Afrodite’s Beaute, Διεύθυνση: Θηβων 195, Περιστέρι, 12134.

Aνταλλαγές

Δεν είναι δυνατή η επεξεργασία οποιασδήποτε παραγγελίας μόλις αυτή επιβεβαιωθεί. Οποιαδήποτε πρόσθετα είδη ενδέχεται να επιθυμείτε να προσθέσετε θα πρέπει να δίνονται ως νέα παραγγελία. Μπορεί να έχουμε τη δυνατότητα να ακυρώσουμε μια παραγγελία ή να σας δώσουμε τη δυνατότητα να την αντικαταστήσετε όπως επιθυμείτε με την προϋπόθεση ότι δεν έχει ήδη αποσταλεί. Για την ακύρωση ή την επεξεργασία παραγγελίας που έχει αποσταλεί, στείλτε μας ένα e-mail το συντομότερο δυνατό στο info@afroditesbeaute.gr

Recently Viewed
Sorry, there are no products.