Colostrum-C

39.00

COLOSTRUM-C

Ένα φυσικό προϊόν που συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό stress.

To Colostrum-C είναι ένα συμπλήρωμα ευεξίας το οποίο σχεδιάστηκε για να συμβάλλει στη γενική υγεία και ευεξία. Οι ειδικοί μας έχουν συνδυάσει πρωτόγαλα και βιταμίνη C σε μια έξυπνη κάψουλα.

Το πρωτόγαλα είναι η προγαλακτική ουσία που παράγουν τα θηλαστικά τις πρώτες ώρες μετά τη γέννα και είναι πλούσια αντισώματα. Από τη φύση του είναι πλούσιο σε ανοσοσφαιρίνες (IgG) που αποτελούν τα πιο συχνά αντισώματα στο αίμα και παράγονται από το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Τα IgG αντισώματα είναι πολύ σημαντικά για την καταπολέμηση λοιμώξεων από ιούς και βακτήρια.
Η Βιταμίνη C προστέθηκε για την ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος^^.
Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και συστήνεται για τις περιόδους που η υγεία και η ευεξία μας πλήττονται.

    ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ

    ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

    Description

    60 καψ.

    Το πρωτόγαλα (colostrum) είναι η προγαλακτική ουσία που παράγεται από όλα τα θηλαστικά κατά τις πρώτες 24 ώρες μετά την γέννηση των νεογνών τους και είναι η πιο τέλεια τροφή της φύσης. Είναι πλούσιο σε βιο-δραστικά μόρια, που περιέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό ανοσοποιητικών παραγόντων (ανοσοσφαιρίνες), φυσικών παραγόντων ανάπτυξης και αντιμικροβιακών πεπτιδίων, που προάγουν την υγεία και καταπολεμούν τις λοιμώξεις. Το colostrum ως θρεπτικό συστατικό έχει μελετηθεί εκτενώς για την ευεργετική του δράση στο γαστρεντερικό σωλήνα και το ανοσοποιητικό. Επίσης, συμβάλλει στην υποστήριξη της ανάπλασης των ιστών και έχει θετική επίδραση στο δέρμα αλλά και στη γενικότερη ευεξία. Το Colostrum-C είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει πρωτόγαλα και βιταμίνη C για την ενίσχυση του δέρματος εκ των έσω.

    ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

    Συστατικά

    Πρωτόγαλα

    Το πρωτόγαλα είναι η προγαλακτική ουσία που παράγουν τα θηλαστικά τις πρώτες ώρες μετά τη γέννα και είναι πλούσια σε αντισώματα. Από τη φύση του είναι πλούσιο σε ανοσοσφαιρίνες (IgG) που αποτελούν τα πιο συχνά αντισώματα του οργανισμού.

    Βιταμίνη C^^

    Ευνοεί το μεταβολισμό της ενέργειας, τη μείωση της κόπωσης , τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό stress. Συμβάλλει επίσης στη δημιουργία υγιούς κολλαγόνου.

     

    Μια καψουλα περιεχειAmount (in mg)EquivalentNutrient Reference Value (%)
    Colostrum (bovine) standardised to 28% IgG300
    Vitamin C2025

    Colostrum (bovine, milk), hydropropyl methylcellulose (capsule shell), rice fibre (Oryza sativa), vitamin C (as ascorbic acid).

    ΧΡΗΣΗ

    60 κάψουλες.

    Λαμβάνετε μια ή δύο κάψουλες ημερησίως χωρίς γεύμα.

    Αντενδείξεις

    ΛΛΕΡΓΙΕΣ- γάλα ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ – Δεν ενδείκνυται για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.

    Να μην λαμβάνεται από εγκύους ή θηλάζουσες. ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: – τεχνητές γεύσεις & χρωστικές, ζάχαρη, αλάτι, σόγια, μαγιά. Χωρίς Γλουτένη. Κατάλληλο για χορτοφάγους

    ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    Για όλους τους τύπους δέρματος.

    Για ευαίσθητες, αντιδραστικές επιδερμίδες.

    Related Products

    Recently Viewed