Skin Ultimate

89.00

Το Skin Ultimate είναι ένα έξυπνο, βραβευμένο, σύγχρονο συμπλήρωμα διατροφής για το δέρμα που μέσα σε 28 ημέρες στοχεύει στην βέλτιστη υγεία του δέρματος, των μαλλιών & των νυχιών

  • Απαλύνει την εμφάνιση των λεπτών ρυτίδων
  • Βελτιώνει την εμφάνιση των νυχιών
  • Υποστηρίζει την υγεία των πυκνών & λαμπερών μαλλιών
  • Φωτεινότητα & ενυδάτωση
  • Ομοιόμορφος χρωματικός τόνος & λάμψη

    ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ

    ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

    Description

    28×5 καψ

    Το Skin Ultimate είναι η πρόταση της ANP για όσους θέλουν να προσφέρουν στον εαυτό τους
    τον απόλυτο σύμμαχο αντιγήρανσης και ομορφιάς. Αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό
    θρεπτικών συστατικών για το δέρμα ο οποίος περιλαμβάνει υπερτροφές, βιταμίνες,
    αντιοξειδωτικά και φυτικά εκχυλίσματα, που ενισχύουν όλες τις στιβάδες του δέρματος σε ολόκληρο το σώμα, τα μαλλιά και τα νύχια.
    Τα συστατικά του περιέχουν θρεπτικά συστατικά τα οποία όπως έχει αποδείξει η δημοσιευμένη διεθνής βιβλιογραφία συμβάλλουν στην αντιοξειδωτική ενίσχυση του δέρματος, την ενίσχυση της φυσικής διαδικασίας σύνθεσης κολλαγόνου, τη φυσιολογική έκκριση μελανίνης και την προώθηση μιας νεανικής, υγιούς όψης. Διατίθεται σε μια πολύ πρακτική συσκευασία 28 κυψελών των 5 καψουλών.
    Το Skin Ultimate σχεδιάστηκε για να ενισχύσει τη φυσική προστασία του δέρματος από τους παράγοντες που επιφέρουν πρόωρη γήρανση. Περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Α, Βιταμίνη D, εκχυλίσματα Γαλλικής Πεύκης, Ασταξανθίνη, Βιοτίνη, Συνένζυμο Q10, Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα.

    ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

    Βιταμίνη Α & D
    7 Αντιοξειδωτικά από υπερτροφές
    Ω3 & Ω6
    Βιοτίνη + Ασταξανθίνη
    Συνένζυμο Q10 + Εκχύλισμα φλοιού πεύκου
    Περιέχει τις εξής κάψουλες:
    Skin Vit A+ (Vit A, Vit D)
    Skin Omegas+ (Vit A, Ω3, Ω6)
    Skin Antioxidant (β-καροτίνη, εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού,
    εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, λυκοπένιο, σελήνιο)
    Skin Asta-Boost+ (Aσταξανθίνη 4 mg, Βιοτίνη 50 μg)
    Skin CoQ10+ (Συνένζυμο Q10 30 mg, Εκχύλισμα φλοιού πεύκης
    γαλλικής ποικιλίας (French maritime pine bark) 25 mg)

    Συστατικά

    Ασταξανθίνη

    Η ασταξανθίνη είναι ένα φυσικό καροτενοειδές με χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα και υπάρχει φυσικά σε ορισμένα φύκια γλυκού νερού όπως τα Haematococcus pluvialis. Στη φύση καταναλώνονται από διάφορα ζώα όπως τα φλαμίνγκο ή ο σολομός και αυτό τους δίνει το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα.

    Βιοτίνη

    Bοηθά στην ανάπτυξη και διατήρηση υγιή μαλλιών, νυχιών και υγιούς δέρματος.

    Συνένζυμο Q10

    Το συνένζυμο Q10 βρίσκεται σε όλα τα μέρη του σώματος και ειδικά στην καρδιά, τα νεφρά, το συκώτι και το πάγκρεας δηλαδή τα όργανα που έχουν περισσότερη ανάγκη από ενέργεια και ανάπλαση! Αποθηκεύεται στα μιτοχόνδρια (τη μπαταρία των κυττάρων) και  παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας κάθε κύτταρου του οργανισμού. Όσο μεγαλώνουμε τα επίπεδα του CoQ10 μειώνονται .

    ω-3 λιπαρά οξέα

    Προέρχονται από επιστημονικά ελεγμένα ιχθυέλαια της EPAX, παγκοσμίου φήμης εταιρεία που είναι  γνωστή για τα αυστηρά πρότυπα καθαρότητας και ποιότητας που ακολουθεί. Τα ω3 μας είναι πιστοποιημένα από τον οργανισμό Friends of the Sea, επειδή  προέρχονται από βιώσιμες τεχνικές αλίευσης που διατηρούν τους θαλάσσιους πόρους και τα θαλάσσια οικοσυστήματα.

    ω-6 λιπαρά οξέα

    Προέρχονται από Έλαιο Νυχτολούλουδου το οποίο αποτελεί άριστη πηγή του απαραίτητου λιπαρού οξέος ω6. Εξάγεται από τους σπόρους μιας ποικιλίας που φύεται στη Βόρεια Αμερική. Άλλες πηγές ω6 είναι τα αυγά, τα πουλερικά, οι κολοκυθόσποροι και το σουσάμι.

    Βιταμίνη Α

    Συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και  παίζει σημαντικό ρόλο στη διαφοροποίηση των κυττάρων.

    Skin Vit A+
    Vitamin A5000iu1500µg RE188
    Vitamin D400iu10µg200
    Skin Antioxidant
    Betacarotene2.5
    equivalent to vitamin A417µg RE52
    Selenium35µg64
    Bilberry fruit5
    Tumeric root50
    Grapeseed extract25
    Green tea extract12.5
    Lutein50
    Lycopene2
    Skin Omegas+
    Vitamin A 400iu60µgRetinol Equivalent7.5
    Fish oil11407.5
    EPA178
    DHA119
    Evening Primrose Oil297
    providing omega 6 fatty acids
    GLA (gamma linolenic acid)25
    Skin Asta Boost
    Astaxanthin 5% (AstaReal®)80
    (equivalent to 4mg astaxanthin)
    Biotin50µg

     

    FULL INGREDIENTS:

    Skin Antioxidant: Rice fibre (Oryza sativa), hydroxypropylmethyl cellulose (capsule shell), lutein (lutein 10%), betacarotene (from Dunaliella salina algae), grapeseed (Vitis vinifera) extract (95%OPC), lycopene (Solanum lycopersicum) fruit, green tea (Camellia sinensis) extract (50% polyphenols), turmeric (Curcuma longa) dried root powder, bilberry (Vaccinium myrtillus) dried fruit powder, capsule colour: purple carrot.

    Skin Vit A+: Rice fibre (Oryza sativa), hydroxpropyl methylcellulose (capsule shell), vitamin A (retinyl palmitate), vitamin D3 (cholecalciferol), capsule colour: calcium carbonate.

    Skin Omegas+: Fish oil, capsule shell (fish gelatin and glycerol), evening primrose oil, antioxidant: d-alpha tocopherol in sunflower oil, vitamin A palmitate, antioxidant: dl-alpha tocopherol.

    Skin Asta-Boost: Extra virgin olive oil, capsule shell (fish gelatin, glycerine, colour: beta-carotene), astaxanthin (from Haematococcus pluvialis algae), beeswax, sunflower lecithin, d-biotin.

    Skin CoQ10: Rice fibre (Oryza sativa), hydroxypropyl methylcellulose (capsule shell), coenzyme Q10, french maritime pine bark extract, capsule colour: Caramel.

    ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

    Καταναλώστε τις 5 κάψουλες από τη 1 κυψέλη με το κυρίως σας γεύμα ή όπως σας προτείνει ο σύμβουλος ομορφιάς σας. Για καλύτερη απορρόφηση συστήνουμε τη λήψη τους με το κυρίως γεύμα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

    Αντενδείξεις

    Να μην λαμβάνεται από εγκύους, θηλάζουσες ή γυναίκες που σχεδιάζουν εγκυμοσύνη, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του γιατρού. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν την χρήση του προϊόντος εάν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Εφιστάται η προσοχή σε άτομα που λαμβάνουν αγωγή με αντιπηκτικά, όπως ηπαρίνη, βαρφαρίνη και κουμαδίνη. Για αλλεργίες δείτε τα συστατικά με bold. Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά

    Related Products

    Recently Viewed