ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

Για τον πιο καυτό μήνα σας έχουμε ετοιμάσει τις ωραιότερες προσφορές

Προσφορές για το πρόσωπο

  1. Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου με το αυθεντικό Mesoject Gun Toscani στα 70€.  Με την εφαρμογή μη ενέσιμης μεσοθεραπείας δίνουμε στο δέρμα στοιχεία που έχει ανάγκη, όπως βιταμίνες, πεπτίδια κτλ. Η κάθε θεραπεία είναι εξατομοικευμένη και αφορά τις ανάγκες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όπως ρυτίδες, χαλάρωση, ενυδάτωση κτλ

  2. Hydraface από 80€ στα 50€. Η διάσημη θεραπεία για δέρμα λαμπερό,φωτεινό και ενυδατωμένο, απαλλάγμένο από νεκρά κύτταρα και περίσσειο σμήγμα σε μια απολαστική, μη επίπονη εμπειρία περιποίησης.
  3. Brow lamination και σχηματισμός φρυδιών στα 30€.Δώσε στα φρύδια σου τέλειο σχήμα, όγκο και ανοδικό μοντέρνο φυσικό ύφος με την διάσημη θεραπεία που ταυτόχρονα περιποιείται την φυσική μας τρίχα.

Προσφορές για το σώμα

  1. Vacuum RF κατά της κυτταρίτιδας στα 35€Μια ειδική κεφαλή αναρρόφησης Vacuum που ασκεί ισχυρή αναρρόφηση στους ιστούς οξυγονώνοντας τους, αυξάνοντας και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό και παράλληλα διεγείροντας το λεμφικό σύστημα, αποβάλλοντας τις τοξίνες από τον οργανισμό. Επιπλέον ενισχύει και επιταχύνει τη λιπόλυση για μείωση της κυτταρίτιδας.
  2. EMS TESLA δύο περιοχές, συνολικής διάρκειας 1 ώρας στα 50 €Ένα μηχάνημα που εκπέμπει υψηλής ενέργειας ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μειώνουν το λίπος και αυξάνουν την μυϊκή μάζα, ανώδυνα, ξεκούραστα και γρήγορα. Μια θεραπεία 30 λεπτών ισοδυναμεί με 5,5 ώρες άσκησης.
  3. Μαδεροθεραπεία σώματος διάρκειας 30′ στα 20 Ένα λεμφικό μασάζ με ειδικά ξύλινα εργαλεία που αποσυμφορίζει τα πρησμένα άκρα, ανακουφίζει από οιδήματα και  μειώνει την κυτταρίτιδα. Η όψη φλοιού πορτοκαλιού εξαλείφεται, οι πόντοι μειώνονται και το σώμα ανακουφίζεται.
Recently Viewed
Sorry, there are no products.