Προσφορές Οκτωβρίου

Γιορτάζουμε τα 11 μας χρόνια και σας ετοιμάσαμε 3 μοναδικές προσφορές έως 15/10:

💫 Hydraface 40€ + δώρο Δερμοανάλυση

Η best seller θεραπεία που καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, το ανανεώνει και το ενυδατώνει γεμίζοντάς το υγεία. Συστήνεται σε όποιον θέλει να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, να καθαρίσει τους πόρους, να διορθώσει τις ατέλειες της επιδερμίδας όπως τις λεπτές γραμμές και να αντιμετωπίσει την λιπαρότητα και τις πανάδες. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος ακόμη και για τα ευαίσθητα.

💫 Δερμοαπόξεση με διαμάντι 40€+ δώρο Δερμοανάλυση

Με τη Δερμοαπόξεση Διαμαντιού αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος, χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού και αναρρόφησης σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου. Έτσι, τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και το δέρμα αποκτά λεία και λαμπερή όψη ξανά!

✨Renew Therapy Gernetic 40€ + δώρο Δερμοανάλυση

Η θαυματουργή θεραπεία αντιγήρανσης και ανανέωσης της Gernetic υπόσχεται ένα σφριγηλό, τονωμένο και λαμπερό δέρμα με την πρώτη συνεδρία!
Η φιλοσοφία GERnetic δεν εστιάζει στη βιολογική ηλικία του ατόμου, αλλά στη φθορά του δέρματος με το πέρασμα του χρόνου. Φθορά που δημιουργείται λόγω της κακής διατροφής, τη ρύπανση, το κάπνισμα, το άγχος και πολλούς άλλους επιβαρυντικούς παράγοντες. Μια ολιστική θεραπεία που επαναφέρει τη λάμψη και ζωντάνια στα κουρασμένα κύτταρα.